Om mig

| Father | Consultant | Coach | Mentor | Singer |

Om Mikael Elkan

Hvem er du? Bliver det for filosofisk? Hvem er nogen, og hvis du er, er du så den nogen hele tiden?

Oftest er vi vores arbejde. Vi spørger "Hvad laver du?" - her kan du ikke svare fx "trækker vejret". Det vil være nedsættende. Vi kan også mene at man skal "blive til noget". At blive til er ikke noget i sig selv, man skal første "blive til", så kan man "blive til noget".

Hvis du finder det givende, kan du her lidt læse om mig.

Mikael Elkan

Jeg tænkte først, at jeg skulle være civilingeniør. Det holdt et par år, sådan cirka til den dag, hvor vores underviser mente at det kunne vi huske fra dengang vi havde knallert. Sådan en havde jeg aldrig haft. Det var mit que. Det sjoveste var at Bertel Haarder dengang havde fået indført at man skulle betale 500,- i depositum, som man fik tilbage, hvis man gennemførte sit studium (og kunne fremvise sin kvittering). Så stod den på skolelærer. Det tog også et par år og så et år som lærervikar på forskellige skoler. Det skulle jeg ikke. Det var mere et arbejde i et krydsfelt mellem socialrådgiver, politi og ernæringsvejleder. Endeligt kom jeg på Københavns Universitet, hvor jeg startede på Dansk, eller "Nordisk Filologi", som det hed dengang.