Bøger

| Father | Consultant | Coach | Mentor | Singer |

Bøger og publikationer

Samtaler i udvikling

Bog om MUS eller udviklingssamtaler

Skrevet i samarbejdet med Jesper H. Christiansen for at give nye vinkler på udviklingssamtaler, og hvornår de kan foregå.

Bogen er på 52 sider og er en introduktion til bl.a. C2-modellen samt en tilgang til coaching, der sætter fokus på bevægelse mod et mål - oftest kaldet for Løsningsfokuseret coaching.

Da jeg skrev den sammen med Jesper, var den tænkt som en førsteudgave, men vores veje skiltes, da Jesper gerne ville fokusere på coaching, og jeg gerne ville løfte emnet til udvikling af mennesker i organisationer mere generelt.

Bogen kan hentes gratis her

 

Dagens tanke er...

Bogen er udgivet i 2018 og kan købes i tryk via Saxo.com

Jeg samlede et års indlæg med dagens tanke, som jeg startede med en december måned i 2017, hvor jeg var træt af sociale medier og særligt min egen manglende forståelse for LinkedIn. Det kan du læse i bogens forord. Der er rigeligt at tage af - det er en slags kalendervender-bog for erhvervsfolk og ledere, der mangler lidt skæve vinkler at starte dagen på.

  Om bogen

Bogen er et uddrag af 100 af årets daglige tanker, som Mikael Elkan skriver hver dag. Igennem mange tanker kredser vi os ind på en person, som sætter mål og når dem. Som kan se mange perspektiver på ting, som vi andre måske hurtigt passerer forbi. Mikael Elkan har en god blanding af høflig humor uden sarkasme og billige bemærkninger. Han er opmærksom og professionel. Han ser det store billede i de små ting, som perspektiverer og skaber eftertanke. Det går nok over tænkte jeg dengang han begyndte; men nu vil jeg helst ikke have det stopper! / Finn Svenning

 

Køb den her - eller tryk mig i hånden og køb den for 100,- gerade aus